Contactgegevens

Vossebeld Vijvers

A.G. Bellstraat 35b
Hoogeveen Drenthe

 
Voor het aanleggen van zwembaden, zwemvijvers, koivijvers, spiegelvijvers en natuurlijke vijvers kunt ons bereiken via:

Tel: +31 (0)6 12 11 0000
Fax: +31 (0)528 22 1669
E-mail: info@vossebeldvijvers.nl

Openingstijden

Maandag - zaterdag: op afspraak, bel 06 12 11 0000
Zondag: gesloten.

Duidelijkheid offerte: goed
Kwaliteit van de uitvoering: zeer goed
Afgeleverde vijver voldoet aan verwachtingen: zeer goed

Henri heeft alle tijd genomen om mee te denken over de uitvoering van de vijvers. Vooral bij de poel die voor regenwateropvang moest dienen was het lastig om te bedenken hoe het precies moest worden. Daar is hij zelfs nog een keer extra voor langs geweest.
De aandacht voor details kan ik zeer waarderen. Er is een parasolvoet in de vlonder verstopt die ligt zo mooi vlak!
Ik had de vijvers liever wat goedkoper gezien. Maar ja kwaliteit heeft zijn prijs.

S. Zuijderwijk

Duidelijkheid offerte: goed
Kwaliteit van de uitvoering: goed
Afgeleverde vijver voldoet aan verwachtingen: goed

Professionele aanpak en uitvoering.

F. Schmidt

Duidelijkheid offerte: goed
Kwaliteit van de uitvoering: zeer goed
Afgeleverde vijver voldoet aan verwachtingen: zeer goed

Een prima betrouwbaar bedrijf waar ik zo weer mee in zee zou gaan en dus ook zeker zou aanbevelen. Vriendelijke medewerkers

A. Ypeij

Duidelijkheid offerte: goed
Kwaliteit van de uitvoering: goed
Afgeleverde vijver voldoet aan verwachtingen: goed

Veel ervaring ambachtelijke kennis van zaken zowel technisch als wat betreft de vijverbiologie planten waterwaarden etc. Levering volgens offerte goede kwaliteit van materialen tijdsafspraken goed nagekomen en goed aanspreekbaar voor vragen nazorg en service. Vriendelijke medewerkers.

E. vd Haar

Duidelijkheid offerte: zeer goed
Kwaliteit van de uitvoering: zeer goed
Afgeleverde vijver voldoet aan verwachtingen: zeer goed

Zou ik zeer zeker aanraden. Vossebeld heeft zich aan afspraken gehouden. Keurig gewerkt. Geen rommel achtergelaten. Prettig personeel.

W. Luchjenbroers

Renoveren vijver in Lelystad

Paul, 2 maart 2011
Onze vijver moest gerenoveerd worden en wij hebben op internet Vossebeldvijvers gevonden en aangeschreven. Vanaf het eerste contact hadden wij een goed gevoel bij deze onderneming. Na kennismaking en offerte hebben wij Vossebeld de opdracht gegegeven. Er is keurig werk geleverd, nota bene in de stromende regen, maar het reusltaat na 2 dagen mocht er zijn. Wij kunnen Vossebeldvijvers van harte aanbevelen, een goed stuk vakwerk voor een redelijke prijs. Prettige betrouwbare mensen.

Vijver aanleggen in Kraggenburg

Ilona, 13 februari 2011
Vossebeldvijvers heeft bij ons in oktober ’10 een rechthoekige vijver aangelegd. We kregen de offerte zeer snel en ook het aanleggen van de vijver is snel en vakkundig uitgevoerd. De prijs viel ons mee, wij hadden een hogere prijs verwacht. Ook de levering van alle materialen ging uitstekend. In 4 dagen tijd hadden wij een prachtige vijver, die wij absoluut niet zelf zo mooi hadden kunnen aanleggen, terwijl wij dit in 1e instantie toch wel zelf hadden willen doen.
Maar echt, voor het aanleggen van zo’n vijver heb je toch echt een vakman voor nodig, dus alle lof voor Vossebeldvijver.

Aanbrengen van folie in vijver in Huizinge

S. Heerenbosch 12 februari 2011
Het aanbrengen van de folie in onze trechtervormige vijver en rechthoekige voorfilterbak was voor Vossebeld vijvers geen enkel probleem. Vakkundig zijn deze werkzaamheden uitgevoerd. Wij zijn hier dan ook erg tevreden mee. Daarnaast vonden wij de uiteindelijke prijs erg netjes te noemen, daar kan jezelf niet voor aan het klussen gaan. Snel punctueel en oplossingsgericht zijn de woorden die bij dit bedrijf passen.

Aanleg zwemvijver in Donkerbroek

31 januari 2011
Wij zijn zeer tevreden over de aanleg van onze zwemvijver door Vossebeldvijvers.
Met de vormgeving en afwerking wordt goed rekening gehouden met de situatie en de wensen van de klant. Prijs en kwaliteit staan in een uitstekende verhouding met elkaar. Ook is er goede service bij onderhoudswerkzaamheden.

Neem gerust contact met ons op

Vrijblijvend contact opnemen