HOOGEVEEN – Vossebeld Vijvers in Hoogeveen neemt de bedrijfsactiviteiten van plaats- en branchegenoot Schonewille Vijverspeciaalzaak over. Na ruim dertig jaar stopt Schonewille Vijvers ermee. Eigenaar Anko Nieuwland wil zijn klanten en relaties echter de mogelijkheid bieden om met een gedegen vijverspecialist op dezelfde voet verder te gaan en draagt daarom de activiteiten over.

Directeur Henri Vossebeld van Vossebeld Vijvers is ingenomen met de overname van de activiteiten van zijn collega. “Voor ons is dit een mooie kans om onze werkzaamheden te verbreden en klantenkring verder uit te breiden”.
Vossebeld en Schonewille werkten in het verleden al vaker samen. Wij kennen elkaar goed en staan met dezelfde visie in ons vak. Toen Nieuwland vertelde een nieuwe uitdagen te willen aangrijpen, begonnen eigenlijk gelijk de gesprekken over het bedienen van zijn klanten.

Overname Onderhoudscontracten: Vossebeld Vijvers in Hoogeveen neemt de bedrijfsactiviteiten van plaats- en branchegenoot Schonewille Vijverspeciaalzaak over.Onderhoudscontracten

Schonewille Vijverspeciaalzaak heeft vele onderhoudsovereenkomsten met klanten voor halfjaarlijks onderhoud aan de vijver. Van klanten die dit wensen, neemt Vossebeld Vijvers deze overeenkomsten over en voert de werkzaamheden onder dezelfde voorwaarden uit als voorheen. “Voor de klanten van Schonewille Vijverspeciaalzaak verandert er eigenlijk nauwelijks iets”, vertelt Vossebeld.

Begrip

De naam Schonewille Vijverspeciaalzaak is een begrip in Hoogeveen. Het bedrijf bestaat al ruim dertig jaar. Voor huidige eigenaar Nieuwland kwam er echter een aanbod op zijn pad dat hij niet kon weigeren. Hij zet zijn carrière voort bij Brynxz Woonaccessoires in Wezup, leverancier van authentieke woonaccessoires zoals potten, vazen en lampen van het beste aardewerk en keramiek.

Vossebeld

Henri Vossebeld, die al meer dan twintig jaar actief is als specialist in de vijverbranche, opende acht jaar geleden Vossebeld Vijvers in Hoogeveen. Het bedrijf bouwde in die tijd een uitstekende naam op als dé specialist in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van diverse soorten vijvers: van traditionele vijvers tot gespecialiseerde koivijvers of de steeds populairder wordende zwemvijvers.
Vossebeld: “Ik ben ervan overtuigd dat wij de klanten Schonewille Vijverspeciaalzaak naar alle tevredenheid kunnen bedienen.”