Myriophyllum spicatum

Aarvederkruid – Myriophyllum Spicatum, bundel/mand

Vanaf 17,95

Prima zuurstofplant, sterke groeier.

Losse bundels: per 5 bundels, geschikt voor 1 kub water, moet nog wortelen, zelf in mand plaatsen.
Per mand: 4 manden met elk 4 planten. 1 mand genoeg voor 1 kub water, kant-en-klaar voor gebruik.

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Productbeschrijving

Prima zuurstofplant, sterke groeier. Wordt geleverd als bundels of per mand. De bundel werkt het beste wanneer deze is opgeplant.

Extra informatie

Verpakkingseenheid
Losse bundels
Losse bundels betekent dat u een aantal takjes zuurstofplanten krijgt. Deze bossen zijn nog niet geworteld en u dient ze in een mand met aarde of substraat te zetten. Sommige zuurstofplanten kunnen los in het water worden gegooid. Ons advies is om vier of vijf bundels zuurstofplanten te gebruiken per kub water.

Per mand
Zuurstofplanten die u in een mand bestelt, zijn geworteld en al opgepot. De manden dient u thuis alleen nog af te dekken met grind, waarna u ze in de vijver kan plaatsen. Eén mand is genoeg voor 1 kub water en de bestelling van planten per mand gaat per 2 manden.

Per mand
Zuurstofplanten die u in een mand bestelt, zijn geworteld en al opgepot. De manden dient u thuis alleen nog af te dekken met grind, waarna u ze in de vijver kan plaatsen. Eén mand is genoeg voor 1 kub water en de bestelling van planten per mand gaat per 4 manden.


Belangrijk: door de grote drukte bij Postnl kunnen de leveringen langer duren.

Postnl volgt de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. De bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.

Winkelmand