Potamogeton lucens

Glanzend fonteinkruid – Potamogeton lucens, bundel/mand

Vanaf 21,95

Prima zuurstofplant die in de winter afsterft en in het voorjaar opnieuw uitloopt. Houd de plant in goed kleihoudende vijveraarde.

Losse bundels: per 5 bundels, geschikt voor 1 kub water, moet nog wortelen, zelf in mand plaatsen.
Per mand: 4 manden met elk 4 planten. 1 mand genoeg voor 1 kub water, kant-en-klaar voor gebruik.

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Productbeschrijving

Prima zuurstofplant die in de winter afsterft en in het voorjaar opnieuw uitloopt. Wordt geleverd als bundels of per mand. Het is belangrijk deze soort op te planten in goede kleihoudende vijveraarde.

Extra informatie

Verpakkingseenheid
Losse bundels
Losse bundels betekent dat u een aantal takjes zuurstofplanten krijgt. Deze bossen zijn nog niet geworteld en u dient ze in een mand met aarde of substraat te zetten. Sommige zuurstofplanten kunnen los in het water worden gegooid. Ons advies is om vier of vijf bundels zuurstofplanten te gebruiken per kub water.

Per mand
Zuurstofplanten die u in een mand bestelt, zijn geworteld en al opgepot. De manden dient u thuis alleen nog af te dekken met grind, waarna u ze in de vijver kan plaatsen. Eén mand is genoeg voor 1 kub water en de bestelling van planten per mand gaat per 2 manden.

Per mand
Zuurstofplanten die u in een mand bestelt, zijn geworteld en al opgepot. De manden dient u thuis alleen nog af te dekken met grind, waarna u ze in de vijver kan plaatsen. Eén mand is genoeg voor 1 kub water en de bestelling van planten per mand gaat per 4 manden.

Glanzend fonteinkruid – Potamogeton lucens
Glanzende fonteinkruid is de belangrijkste zuurstofplant voor een vijver. De plant wordt 60 – 200 cm lang en heeft een wortelstok. De stengel is meestal sterk vertakt. De ondergedoken, doorschijnende bladeren kunnen wel 25 centimeter groot worden. De plant bloeit van juni tot in september. Glanzend fonteinkruid houdt van halfschaduwrijke plaatsen. Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Glanzig_fonteinkruid


Belangrijk: door de grote drukte bij Postnl kunnen de leveringen langer duren.

Postnl volgt de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. De bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.

Winkelmand