Op voorhand de prijs van de aanleg van een zwemvijver vaststellen is lastig. Niet alleen verschillen de wensen van klanten van elkaar, er zijn ook prijsbepalende aspecten die de prijs van een zwemvijver zo uiteen laten lopen dat die pas na een eerste contact te bepalen is. Wij kunnen u aan de hand van uw wensen een richtprijs geven. Daarvoor is een eerste contact nodig.

Want hoe komt de prijsbepaling tot stand? Het antwoord ligt zoals gezegd in allerlei facetten. Bijvoorbeeld: hoe graven we het gat voor de zwemvijver? Is de gewenste vijverlocatie om de zwemvijveraanleg te bereiken met de graafmachine? De grondsoort bepaalt voor een groot deel hoe eenvoudig het gat te graven is. Bestaat deze uit zware klei of licht bewerkbare zandgrond. De grondwaterstand is ook bepalend.

Als wij in de Polder een zwemvijver aanleggen, komt het water ons tot de knieën. In dat geval moet de grond met bemaling worden drooggelegd. Wilt u een zwemvijver met opgemetselde wanden of mag die juist schuin afgegraven worden? Na een eerste contact zijn we op de hoogte van uw wensen, zodat we u een passende prijs kunnen geven voor zwemvijveraanleg.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de zwemvijveraanleg. Vul de offerte in, dan bellen wij u terug om samen de wensen door te nemen. Als Vossebeld Vijvers deze wensen helder in kaart heeft, kunnen wij u vertellen wat de prijs wordt van de aanleg van uw zwemvijver.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Wat is de vorm van de vijver?

Wat zijn ongeveer de afmetingen?

Hoe hoog is de ombouw van de vijver?

Wat voor soort afwerkingsmateriaal?

Uw naam*

Uw email*

Straat en huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Uw telefoonnummer*

Tot hoe laat mogen we u terugbellen?

Heeft u een foto van de locatie? Stuur deze dan ook mee (max 16mb)

Heeft u vragen of opmerkingen?