Bekijk de unieke projecten van Vossebeld Vijvers in heel Nederland

Bekijk de unieke projecten van Vossebeld Vijvers

Unieke zwemvijvers, natuurlijke vijvers, spiegelvijvers en koivijvers

Graag nemen wij u mee naar alle mooie projecten die we hebben mogen realiseren. Laat u inspireren door de diversiteit aan vijvers en breng de natuur naar uw eigen tuin.

Zwemvijvers

Duik in onze zwemvijverprojecten
Hier vindt u een selectie van zwemvijvers die wij hebben aangelegd. Bekijk onder andere de prachtige, natuurlijke zwemvijver die we in de wijk Oosterwolde in Almere hebben aangelegd. Of de grote zwemvijver met een terras van houten planken in het Overijsselse Hoog Hexel. Verder kunt u kijken naar zwemvijvers met strakke vormen of juist meer natuurlijk vormen.
Lees meer...

Spiegelvijvers

Vossebeld laat uw tuin schitteren
De spiegelvijver kenmerkt zich door rechte, strakke vormen en kan de lijnen van een gebouw of strak vormgegeven interieur doortrekken in de tuin. Bekijk projecten in onder andere Sneek waar we glas en zink hebben gebruikt om strakke vormen van de vijver te accenturen. In Wirdum hebben een spiegelvijver naar 20 jaar trouwe dienst mogen renoveren en in Heerde integreerde we een strakke vijver in een weelderig bloemenlandschap.
Lees meer...

Natuurlijke vijvers

Geniet van het waterleven in uw tuin
Onze belangrijkste taak bij de aanleg van een natuurlijke vijver is de vijver één laten worden met uw tuin. In Emmen hebben we een prachtige natuurlijke vijver aangelegd. In het Gelderse Heerden integreerde we een vijver in een natuurlijke omgeving en in Leek hebben we een mediterraanse vijver aangelegd waardoor het in elk jaargetij zomers aanvoelt.
Lees meer...

Koivijvers

Een koivijver, altijd leven in uw tuin
De aanleg van een koivijver vraagt om specialisme en precisie. Koikarpers stellen namelijk hoge eisen aan de omgeving waarin zij leven. In Soest hebben we een koivijver aangelegd waar u vast enthousiast van wordt. In Hoogeveen hebben binnen een kantoorpand een koivijver helemaal gerenoveerd en in Beilen hebben we gebruik gemaakt van prachtige rotspartijen.
Lees meer...
Daarom kiezen klanten voor de unieke vijvers van Vossebeld
Jarenlange ervaring in het aanleggen van vijvers
Passie voor ons vak, gedreven en deskundige hoveniers
Vijvers van hoogstaande en gegarandeerde topkwaliteit