Projecten in de provincie Gelderland

Apeldoorn, Heerde, Voorthuizen en Zevenaar

Gelderland, de provincie van Nationaal Park De Hoge Veluwe.

In de provincie Gelderland vindt u de vijvers van Vossebeld onder andere in Apeldoorn, waar een 'solardek' er voor zorgt dat het zwembad minder snel afkoelt. In Heerde legde we een vijver aan die geheel op gaat in een natuurlijk omgeving. In Zevenaar een uniek 'drieluik' waar de vijver, de tuin en de bijzonder mooie woning elkaar hebben 'gevonden'. En in Voorthuizen een klassieke natuurvijver waar je heerlijk in kunt zwemmen of waar je helemaal tot rust kunt komen.
Zwemvijver Apeldoorn
Deze zwemvijver in Apeldoorn is van alle gemakken voorzien. Het zwemgedeelte is voorzien van een geïntrigeerd solar dek die er voor zorgt dat het bad minder snel afkoelt en met zonnige dagen het water ook verwarmt. Het bad is voorzien van een grijze folie die er voor zorgt dat de kleur van het water turquoise wordt.

Het geheel is afgewerkt met een bamboe afwerking.

Dit is een mooi voorbeeld van genieten in eigen tuin.
Spiegelvijver in Heerde
Een vijver die helemaal op gaat in een natuurlijke omgeving
Deze spiegelvijver hebben we gebouwd in Heerde provincie Gelderland.
Op een braak stuk landbouwgrond is een plaatje van een tuin aangelegd met weelderige bloemenpracht.
De vijver ligt centraal in de tuin en maakt zo een mooie zichtlijn door de tuin.
Zwemvijver Voorthuizen
Deze zwemvijver in voorhuizen moest een natuurlijke uiterlijk krijgen en opgaan in de omgeving.
De wens van de klant was dat je het gevoel hebt dat je zwemt in de natuur. We hebben er voor gekozen om de buitenkant van de vijver glooiend te maken doormiddel van een hardhouten beschoeiing. Het zwemgedeelte met een afmeting van ca 16 x 7 m is voorzien van diverse doorvoeren en onderwaterverlichting tevens is er aan het einde van de vijver een verhoging waar waterlelies opstaan. Deze waterlelies vormen de overgang van zwemgedeelte naar plantenfilter.

De filterinstallatie is geplaatst in een PE filterput die in de grond is geplaatst.
Zwemvijver Zevenaar
Karakteristieke 'drieluik' nodigt je uit om te genieten en nog eens te genieten
In het Gelderse Zevenaar hebben we deze heerlijke zwemvijver aangelegd. De vijver nodigt je onmiddellijk uit om te gaan zwemmen want daar is alle ruimte voor.

De zwemvijver grenst aan een bijzonder fraaie woning: de woning, de tuin én de prachtige vijver hebben elkaar echt gevonden. De vijver loopt heel mooi over in de groene, aangrenzende tuin en aan de woning. Of is het andersom? Hoe dan ook hebben ze elkaar gevonden.

Aan de ene kant van de vijver hebben we voor een strakke wand gekozen. De aangrenzende, 'zwevende' houten steiger met het karakteristieke zwemtrapje nodigt je uit om het water in te gaan, terwijl de andere kant van de vijver het natuurlijke karakter benadrukt.

Dit karakteristieke 'drieluik' is echt op en top genieten!
Daarom kiezen klanten voor de unieke vijvers van Vossebeld
Jarenlange ervaring in het aanleggen van vijvers
Passie voor ons vak, gedreven en deskundige hoveniers
Vijvers van hoogstaande en gegarandeerde topkwaliteit