Vossebeld Vijvers maakt unieke zwemvijvers waar u lang van geniet

Zwemvijvers

Een zwemvijver: altijd de natuur dicht bij uw huis

Een fraaie toevoeging in uw tuin

Een zwemvijver is een fraaie, natuurlijke toevoeging in uw tuin. Vossebeld Vijvers weet wat er nodig is om een zwemvijver aan te leggen: een prachtige vijver waar u lang plezier van heeft.

Plezier en verkoeling

Een zwemvijver biedt plezier en verkoeling, het hele jaar door. Op een warme zomerdag, of misschien zelfs op frissere momenten, is het heerlijk om in het water te zijn. Ook als u niet zwemt, kunt u genieten van uw zwemvijver die een mooi geheel vormt met de natuurlijke omgeving. Dat zorgt ervoor dat er altijd iets bijzonders is te zien in uw eigen tuin.

Dichterbij de natuur

Wie kiest voor een zwemvijver, kiest voor de natuur. U krijgt de kans om rondom uw huis dichter bij de natuur te zijn, maar de natuur zoekt รบ ook op. Salamanders, vogels, kikkers en insecten weten uw vijver te vinden en gaan zich thuisvoelen in uw tuin. Het is raadzaam om van tevoren na te denken over wat passend is bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Opbouw van een zwemvijver

Een zwemvijver is opgebouwd uit een dieper zwemgedeelte en een ondiep deel voor de filtering waar planten kunnen groeien. Doordat het water langs de planten stroomt, kunnen deze hun voedingsstoffen uit het vijverwater halen. Er ontstaat een natuurlijke balans en daardoor blijft de waterkwaliteit gezond.

Glooiend of juist strak?

Afhankelijk van uw tuin en persoonlijke voorkeuren zijn er allerlei mogelijkheden om een zwemvijver aan te leggen. Bij Vossebeld Vijvers is volop kennis aanwezig over de juiste vijverfolie, geschikte waterplanten, energieverbruik, duurzaamheid en wat er nodig is om de vijver in optimale conditie te houden.

Wat kost een zwemvijver

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

De prijs voor de aanleg van een zwemvijver is afhankelijk van allerlei factoren. Zoals de ligging, materialen, grond, aard van de werkzaamheden, het materiaal en uw persoonlijke wensen. Uiteraard heeft ook het onderhoud van de zwemvijver zorg en aandacht nodig. De uiteindelijke prijs is pas te bepalen na een eerste contact. Stel gerust uw vraag of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Voorbeelden van alle type vijvers
Daarom kiezen klanten voor de unieke vijvers van Vossebeld
Jarenlange ervaring in het aanleggen van vijvers
Passie voor ons vak, gedreven en deskundige hoveniers
Vijvers van hoogstaande en gegarandeerde topkwaliteit