Projecten in de provincie Groningen

Leek, Vriescheloo en Westerkwartier

Bekijk onze projecten in Groningen waar we onder andere in Leek in samenwerking met hoveniersbedrijf Westerkwartier de tuin renoveerde en een prachtige vijver aan hebben gelegd. In Vriescheloo realiseerde we een bijzondere natuurvijver, in het Westerkwartier in Groningen een fraaie zwemvijver en in Haren een zwembad met de allures van een spa.
Zwemvijver Leek
Vijver met een mediterrane sfeer, altijd zomer in je tuin!
In samenwerking met Hoveniersbedrijf Westerkwartier is de gehele tuin gerenoveerd. De bedoeling was om een mediterrane sfeer te creƫren. Doormiddel van mooie bestratingsmaterialen en beplanting is dit zeker gelukt.

De beschoeiing van deze vijver is gemaakt van hout wat we mooi in de glooiende vorm hebben kunnen buigen. Na het plaatsen van de beschoeiing zijn op diverse plaatsen 'doorvoeren' geplaatst voor de filterinstallatie en de verlichting in de vijver.

Aan de achterkant van de vijver is een plantenfilter gesitueerd die de vijver goed helder kan houden. Doormiddel van een houten trap die geplaatst is onder het waterniveau kun je gemakkelijk uit de vijver stappen.

Aan de voorkant van de vijver is een mooi Fiberon vlonder geplaatst die voor een deel over de vijver is gelegd. Vissen sieren de vijver en laten zich zien door de mooie, verhoogde glazen zuil.
Natuurvijver Vriescheloo
Genieten van rust en ruimte
In het Groningse Vriescheloo hebben we deze prachtige, natuurlijke vijver aangelegd.

Aan de rand van de vijver hebben we hardsteen gebruikt waardoor je langs de vijver naar de andere kant van de tuin kunt wandelen. Mooie houten vlonders geven samen met het hardsteen een natuurlijk karakter aan de tuin. En het ronde terras dat grenst aan de vijver geeft je het gevoel dat je aan een klein meer zit.

In een grote, ronde stenen kom die we boven het water hebben geplaatst bubbelt een kalm fonteintje. Het geeft de vijver naast alle andere materialen die we hebben gebruikt, een rustig en sereen karakter.
Zwemvijver Westerkwartier
Het gevoel alsof je aan een klein meer zit
Deze natuurlijke zwemvijver in de gemeente Groningen is een samenwerking van Vossebeld vijvers en hoveniersbedrijf Westerkwartier.

De vijver wordt omringt door veel groen en omdat de vijver aan het gazon grenst voelt het alsof je aan een klein meer zit. Een pad van hardsteen doorkruist de vijver waardoor je makkelijk van de ene kant naar de andere kant van de vijver kunt wandelen.

Deze vijver is voorzien van bodem en oppervlakte afzuiging, verder bestaat de zuivering uit een natuurlijk plantenfilter.
Natuurzwembad Haren
Zwembad met allure
In Haren hebben we dit mooie natuurzwembad aangelegd. Hoewel 'zwembad' wellicht niet helemaal de juiste benaming is vanwege zijn bijzondere karakter.

Dit fraaie zwembad heeft echt allure! Het past heel mooi in de aangrenzende tuin met zijn strakke vormen en lijnen, maar u kunt zich wellicht voorstellen, dat dit zwembad ook heel goed zou passen in bijvoorbeeld een spa.

Dit mooie zwembad geeft verkoeling als het buiten warm is. En het is goed toeven op het aangrenzende terras waar je op zomerse dagen heerlijk kunt genieten en tot rust kunt komen.

Daarom kiezen klanten voor de unieke vijvers van Vossebeld
Jarenlange ervaring in het aanleggen van vijvers
Passie voor ons vak, gedreven en deskundige hoveniers
Vijvers van hoogstaande en gegarandeerde topkwaliteit